Over ons

Mijn naam is Natascha Verhoef, ben 28 jaar en woon in het prachtige Zeeland. Ik kom uit een ondernemende familie en ben van jongs af aan actief in de paardensport.

Hoe het begon

Equivesta is opgericht vanuit mijn eigen behoefte aan een goed zittende rijbroek die het zadel niet beschadigt.

Ik ben zelf een fan van rijbroeken met suède zitvlak, ook wel bekend als de rijbroeken met leren zitvlak en wilde graag meer keuze bieden dan de rijbroeken die in de huidige markt te vinden zijn. Daarom zal onze standaard collectie steeds verder uitgebreid worden met verschillende kleuren en modellen.

Mijn streven is dat iedere amazone een passende rijbroek kan vinden. Daarom vind je in onze collectie een assortiment met rijbroeken met suède zitvlak, rijbroeken met stoffen zitvlakken en rijbroeken met suède knievlakken.

Mocht je er niet uitkomen of heb je een suggestie die je graag terug zou zien? Laat het ons gerust weten.

Duurzaamheid
Wij besteden veel zorg en aandacht aan onze collectie, maar ook aan de productie ervan. Het hele proces hebben wij zo duurzaam mogelijk gemaakt, Omdat wij een positieve bijdrage aan de wereld willen brengen.  Ook steunen wij graag de paarden die het minder hebben, voor iedere verkochte broek gaat er een baal hooi naar een paard. 

De rijbroeken
De Equivesta rijbroeken zijn ontwikkeld vanuit onze eigen behoefte aan een goed zittende rijbroek die het zadel niet beschadigt en waarmee de ruiter zichzelf niet open rijdt. Ze zijn ontworpen zoals alle rijbroeken in onze ogen zouden moeten zijn: comfortabel, ondersteunend, duurzaam en dit alles met een chique uistraling. Omdat wij het erg belangrijk vinden dat een rijbroek het zadel niet beschadigd vind je in onze collectie alleen rijbroeken met suède zitvlak, rijbroeken met stoffen zitvlakken en rijbroeken met suède knievlakken.

icoon

SUEDE ZITVLAK

Geen geplak meer in je zadel,
gewoon fijn rijden!

icoon

HOGE KWALITEIT

De Equivesta rijbroeken met suède zitvlak zijn van hoge kwaliteit.

icoon

NIET TEVREDEN = GELD TERUG

Wij geloven in de kwaliteit van de rijbroeken, daarom geven we deze garantie met liefde!

icoon

STEUN HET GOEDE DOEL

Bij iedere verkochte broek doneren wij een baal hooi aan een paard in nood.